Plasmolen

De gemeente Mook en Middelaar is de noordelijkste gemeente van de provincie Limburg. Deze "brug tussen Maas en heuvelland" met de kenmerkende heuvels, bos en heide maken grote delen van de gemeente tot een prachtig natuurgebied. Voor de fanatieke wandelliefhebber biedt de gemeente diverse prachtige lokaties. Zo kunt u wandelen op de Mookerschans, de Heumense schans of Natuurpark de Zandberg. Hier kunnen rustzoeker en natuurliefhebber op zo`n 60 tot 80 meter boven NAP genieten van een uniek uitzicht over de omgeving. Geniet van een bijzondere uitkijk over o.a. de Maasvallei, het Brabantse en Limburgse land en de Mookerplas.

Ook voor de fanatieke watersportliefhebber bieden de De Maas en de Mookerplas tal van recreatiemogelijkheden. Camping Eldorado, jachthavens, dagrecreatiestranden en de voorzieningen die hier bij komen kijken en de nodige restaurants waar u heerlijk kunt eten maken het tot een zeer zeer complete omgeving voor de waterliefhebber.

De Camping en de Jachthaven Eldorado zijn bijna onlosmakelijk verbonden met het prachtige Plasmolen. Vanaf de camping en jachthaven bevindt u zich zo in een unieke locatie vol met heerlijke restaurantjes en gezellige terrasjes met voor ieder wat wils. Dit biedt absoluut garantie voor een onvergetelijke vakantie!

Zoveel te genieten!