Plasmolen

De gemeente Mook en Middelaar is de noordelijkste gemeente van de provincie Limburg. Men noemt dit prachtige gebied ook wel de brug tussen Maas en heuvelland.

Heuvelrijk gebied

De heuvels, bos en heide maken grote delen van de gemeente tot bijzonder natuurgebied. Houdt u veel van wandelen? Samen even heerlijk de natuur in? Op de Mookerschans, Natuurpark de Zandberg of de Heumense schans kunt u heerlijk genieten van een prachtig uitzicht over de Maasvallei, de Mookerplas en het Brabantse en Limburgse land. Tot wel 60 tot 80 meter boven NAP.

Waterpret beleven

Houdt u van watersport? De Maas en de Mookerplas bieden verschillende recreatiemogelijkheden. De grote camping, jachthavens, dagrecreatiestranden en bijbehorende voorzieningen en de nodige restaurants waar u heerlijk kunt eten zorgen voor een zeer compleet vakantiegevoel aan het water.

Sprookjesachtige Plasmolen

De Camping en de Jachthaven Eldorado lijken bijna één met het sprookjesachtige Plasmolen. Vanaf de camping en jachthaven loop je naar een unieke locatie vol met gezellige restaurants en terrassen met voor ieder wat wils. Dit maakt uw vakantie echt compleet.

Zoveel te genieten!